2ο Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Βροντάδου

Κατηγορία: Νέα

Εγγραφές έτους 2024-2025

Αγαπητοί γονείς, φέτος οι εγγραφές για τα νηπιαγωγεία γίνονται ηλεκτρονικά από τις 1-20 Μαρτίου και στο :  https://proti-eggrafi.services.gov.gr/ 

Θα διαβάσετε τις «Οδηγίες χρήσης εφαρμογής για κηδεμόνες», από τα παρακάτω επισυναπτόμενα αρχεία και με τους κωδικούς Taxis Net σας, θα μπορέσετε να έχετε πρόσβαση στο σύστημα. Φέτος εγγράφονται μαθητές γεννημένοι το έτος  2020. Επίσης, θα χρειαστεί αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας στο όνομά σας, το οποίο  το σκανάρετε,  προκειμένου να το ανεβάσετε στη διαδικασία εγγραφής που θα σας ζητηθεί. Στην αίτησή σας συμπληρώστε σωστά τα ονοματεπώνυμα σας και των παιδιών σας όπως είναι δηλωμένα στα επίσημα πιστοποιητικά σας, τα τηλέφωνα και τα emails σας. Τα δικαιολογητικά που πρέπει να συμπληρώσετε και να μας τα στείλετε άμεσα μέσω e-mail:mail@2nip-vront.chi.sch.gr , σας τα επισυνάπτουμε παρακάτω.

Σύνολο επισυναπτόμενων αρχείων που κρατάτε στο σπίτι σας : 3

(Από όλα τα παρακάτω επισυναπτόμενα, τα αρχεία: 1: «ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ»(τον οποίο πρέπει να τον διαβάσετε προσεχτικά ώστε όταν έρθετε στο νηπιαγωγείο, να μπορούμε να συζητήσουμε τυχόν απορίες σας καθώς αυτός ο Κανονισμός οφείλετε να τηρείται από γονείς και εκπαιδευτικούς βάσει της νομοθεσίας) , 2: «Καλή σχολική χρονιά-οδηγίες σε γονείς» και 3: «ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΤΣΑΝΤΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ», αποτελούν ενημέρωση για εσάς και τα κρατάτε στο αρχείο σας).

Σύνολο επισυναπτόμενων αρχείων που αποστέλλετε στο νηπιαγωγείο μας : 6

(Όλα τα υπόλοιπα αρχεία τα συμπληρώνετε και μας τα στέλνετε στο mail του νηπιαγωγείου: 1: φωτοτυπημένες τις σελίδες των εμβολίων από το Βιβλιάριο υγείας του παιδιού σας. Το δε βιβλιάριο υγείας του παιδιού θα το έχετε και μαζί σας για επίδειξη στο σχολείο και όταν μας επισκεφτείτε. Αυτές οι σελίδες να είναι σκαναρισμένες, γιατί αν τις φωτογραφίσετε και τις στείλετε ως φωτογραφίες, δεν θα δείχνουν τα εμβόλια που είναι σε εκκρεμότητα και που οι παιδίατροι σημειώνουν συνήθως με μολύβι.2: «Το Ατομικό Δελτίο υγείας μαθητή(ΑΔΥΜ)», που επισυνάπτεται και παρακάτω μπορείτε  να το εκτυπώσετε και θα το έχετε μαζί σας για να το συμπληρώσει ο παιδίατρος και ύστερα να μας το στείλετε ηλεκτρονικά ή να το φέρετε δια ζώσης. Ο παιδίατρος μπορεί επίσης να αναγράψει στο ΑΔΥΜ και αν έχουν γίνει όλα τα προβλεπόμενα εμβόλια. 3: Υπ. δήλωση Ν 105 για προσέλευση και αποχώρηση. 4: Άδεια φωτογράφισης. 5: Ερωτηματολόγιο για γονείς- φύλλο γνωριμίας μαθητή. 6:Αίτηση γονέα για εγγραφή Όλα τα υπόλοιπα δικαιολογητικά που βρίσκονται παρακάτω επισυναπτόμενα, εσείς τα συμπληρώνετε άμεσα και μας τα κοινοποιείτε ή στο mail του Νηπιαγωγείου ή μας τα φέρνετε στο διάστημα:11.00-12.00  Αφού ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική σας αίτηση στο νηπιαγωγείο μας μπορούμε να κλείσουμε ένα ραντεβού στο διάστημα από τις 11.00 έως τις 12.00 για να επισκεφτείτε το σχολείο μας και να έχουμε και μια δια ζώσης επικοινωνία με ότι σας απασχολεί.

*Σε περίπτωση δε που υπάρχει γνωμάτευση από  ιατροπαιδαγωγικό κέντρο ή ΚΕΔΑΣΥ για το παιδί που αιτείστε εγγραφή, απαιτείται άμεση ενημέρωση τηλεφωνική και πριν την ηλεκτρονική αίτηση του γονέα με το νηπιαγωγείο και προσκόμισή αυτής στο σχολείο.

*Ενημερώνουμε επίσης τους γονείς πως η εγγραφή του παιδιού πρέπει να είναι σταθερή για όλον τον χρόνο στο τμήμα που έχετε επιλέξει( πρωινό ή ολοήμερο). Αλλαγές μέσα στην σχολική χρονιά σε άλλο τύπο τμήματος δεν θα γίνονται. Για αυτό η επιλογή σε πρωινό ή σε ολοήμερο τμήμα πρέπει να είναι κατασταλαγμένη από την αρχή της εγγραφής του παιδιού. Τα παιδιά του πρωινού τμήματος που προσέρχονται στις 8.15-8.30 και σχολούν  στις 13.00, δεν δικαιούνται πρωινή προσέλευση στις 7.45 (που ισχύει μόνο αν 5 μαθητές του ολοήμερου το αιτηθούν) ούτε και τα παιδιά του ολοήμερου δικαιούνται αποχώρηση νωρίτερα από τις 16.00.  Οι γονείς που εγγράφουν τα παιδιά τους στο ολοήμερο θα προσκομίσουν βεβαίωση εργοδότη εργασίας ή κάρτα ανεργίας ή υπεύθυνη δήλωση Ν. 105 αν δεν είναι ασφαλισμένοι σε κάποια εργασία. Τα δε παιδιά πρέπει να έχουν τακτοποιημένους τους κανόνες αυτοεξυπηρέτησης(να πηγαίνουν μόνα τους δηλαδή στην τουαλέτα και να μην φορούν πάνα).Τέλος επειδή η φοίτηση στο δημόσιο νηπιαγωγείο είναι διετής και υποχρεωτική απουσίες παιδιών λόγω ασθενείας πέραν των 3 ημερών θα πρέπει να δικαιολογούνται από χαρτί παιδιάτρου. Σύνολο 100 απουσιών στο σχ. έτος, απαιτούν  βάσει νομοθεσίας επανάληψη φοίτησης στο νηπιαγωγείο.

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Νηπιαγωγείου Βροντάδου

Για οποιαδήποτε πληροφορία απευθυνθείτε στα τηλέφωνα του σχολείου (22710 92457, 2271350738 μεταξύ :10.30 – 11:00).

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

Ατομικό δελτίο υγείας μαθητή

ΥΠ.ΔΗΛΩΣΗ-Ν.105-ΓΙΑ-ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ-ΚΑΙ-ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ-1 (3)

ΑΙΤΗΣΗ-ΓΙΑ-ΟΛΟΗΜΕΡΟ

ΑΔΕΙΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ (2)

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2023-24 2 ΝΗΠ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ-ΓΙΑ-ΓΟΝΕΙΣ ΦΥΛΛΟ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ

ΑΙΤΗΣΗ-ΓΟΝΕΑ-ΓΙΑ-ΕΓΓΡΑΦΗ

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΤΣΑΝΤΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ

Καλή σχολική χρονιά-Οδηγίες σε γονείς

Οδηγίες Χρήσης Εφαρμογής για Κηδεμόνες V2

 

Πρωτοχρονιάτικη Φαντασία

Powered by themekiller.com