2ο Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Βροντάδου

Εγγραφές έτους 2021-2022

Αγαπητοί γονείς, φέτος οι εγγραφές για τα νηπιαγωγεία γίνονται ηλεκτρονικά από τις 1-20 Μαρτίου και στο :  https://proti-eggrafi.services.gov.gr/ 

Θα διαβάσετε τις «Οδηγίες χρήσης εφαρμογής για κηδεμόνες», από τα παρακάτω επισυναπτόμενα αρχεία και με τους κωδικούς Taxis Net σας θα μπορέσετε να έχετε πρόσβαση στο σύστημα. Φέτος εγγράφονται μαθητές γεννημένοι τα έτη 2016 και 2017. Επίσης, θα χρειαστεί αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας, το οποίο είτε το σκανάρετε, είτε το φωτογραφίζετε, προκειμένου να το ανεβάσετε στη διαδικασία εγγραφής που θα σας ζητηθεί. Τα δικαιολογητικά που πρέπει να συμπληρώσετε και να μας τα στείλετε άμεσα μέσω e-mail:mail@2nip-vront.chi.sch.gr , σας τα επισυνάπτουμε παρακάτω. Σύνολο επισυναπτόμενων αρχείων που αποστέλλετε: 6, εκτός κι αν επιθυμείτε εγγραφή στο ολοήμερο οπότε μας στέλνετε 7 δικαιολογητικά.

Από όλα τα παρακάτω επισυναπτόμενα, το αρχείο: «ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ» και το αρχείο: «Καλή σχολική χρονιά-οδηγίες σε γονείς»  αποτελεί ενημέρωση για εσάς και το κρατάτε στο αρχείο σας. Όλα τα υπόλοιπα αρχεία τα συμπληρώνετε και μας τα στέλνετε στο mail του νηπιαγωγείου μαζί με φωτοτυπημένες τις σελίδες των εμβολίων από το Βιβλιάριο υγείας του παιδιού σας. Αυτές οι σελίδες να είναι σκαναρισμένες γιατί αν τις φωτογραφίσετε και τις στείλετε ως φωτογραφίες δεν θα δείχνουν τα εμβόλια που είναι σε εκκρεμότητα και που οι παιδίατροι σημειώνουν με μολύβι. «Το Ατομικό Δελτίο υγείας μαθητή», θα το εκτυπώσετε και θα το έχετε μαζί σας για να το συμπληρώσει ο παιδίατρος και ύστερα θα μας το στείλετε. Μπορείτε να το στείλετε όταν το πάρετε από τον παιδίατρο. Όλα τα υπόλοιπα δικαιολογητικά εσείς τα συμπληρώνετε άμεσα και μας τα κοινοποιείτε στο mail του Νηπιαγωγείου και εκ των υστέρων στέλνετε και του παιδιάτρου.

Η Προϊσταμένη του νηπιαγωγείου

Παναγιώτα Μπακαλούδη

Για οποιαδήποτε πληροφορία απευθυνθείτε στο τηλέφωνο του σχολείου (22710 92457, μεταξύ 11:15 – 12:30).

Οδηγίες Εγγραφής

Ατομικό δελτίο υγείας μαθητή

Αίτηση για Ολοήμερο

ΥΠ.ΔΗΛΩΣΗ-Ν.105-ΓΙΑ-ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ-ΚΑΙ-ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ (1)

ΑΔΕΙΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ (2)

ΑΙΤΗΣΗ-ΓΟΝΕΑ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ-ΓΙΑ-ΓΟΝΕΙΣ ΦΥΛΛΟ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ

Καλή σχολική χρονιά-Οδηγίες σε γονείς

Οδηγίες Χρήσης Εφαρμογής για Κηδεμόνες V2

 

Powered by themekiller.com