2ο Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Βροντάδου

Εγγραφές έτους 2022-2023

Αγαπητοί γονείς, φέτος οι εγγραφές για τα νηπιαγωγεία γίνονται ηλεκτρονικά από τις 1-20 Μαρτίου και στο :  https://proti-eggrafi.services.gov.gr/ 

Θα διαβάσετε τις «Οδηγίες χρήσης εφαρμογής για κηδεμόνες», από τα παρακάτω επισυναπτόμενα αρχεία και με τους κωδικούς Taxis Net σας θα μπορέσετε να έχετε πρόσβαση στο σύστημα. Φέτος εγγράφονται μαθητές γεννημένοι το έτος  2018. Επίσης, θα χρειαστεί αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας, το οποίο  το σκανάρετε,  προκειμένου να το ανεβάσετε στη διαδικασία εγγραφής που θα σας ζητηθεί. Τα δικαιολογητικά που πρέπει να συμπληρώσετε και να μας τα στείλετε άμεσα μέσω e-mail:mail@2nip-vront.chi.sch.gr , σας τα επισυνάπτουμε παρακάτω. Σύνολο επισυναπτόμενων αρχείων που αποστέλλετε: 6.

Από όλα τα παρακάτω επισυναπτόμενα, τα αρχεία: «ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ» , «Καλή σχολική χρονιά-οδηγίες σε γονείς» και «ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΤΣΑΝΤΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ», αποτελούν ενημέρωση για εσάς και τα κρατάτε στο αρχείο σας. Όλα τα υπόλοιπα αρχεία τα συμπληρώνετε και μας τα στέλνετε στο mail του νηπιαγωγείου μαζί με φωτοτυπημένες τις σελίδες των εμβολίων από το Βιβλιάριο υγείας του παιδιού σας. Αυτές οι σελίδες να είναι σκαναρισμένες, γιατί αν τις φωτογραφίσετε και τις στείλετε ως φωτογραφίες δεν θα δείχνουν τα εμβόλια που είναι σε εκκρεμότητα και που οι παιδίατροι σημειώνουν με μολύβι. «Το Ατομικό Δελτίο υγείας μαθητή», θα το εκτυπώσετε και θα το έχετε μαζί σας για να το συμπληρώσει ο παιδίατρος και ύστερα θα μας το στείλετε. Μπορείτε να το στείλετε όταν το πάρετε από τον παιδίατρο. Όλα τα υπόλοιπα δικαιολογητικά εσείς τα συμπληρώνετε άμεσα και μας τα κοινοποιείτε στο mail του Νηπιαγωγείου και εκ των υστέρων στέλνετε και του παιδιάτρου.

*Ενημερώνουμε τους γονείς πως η εγγραφή του παιδιού πρέπει να είναι σταθερή για όλον τον χρόνο στο τμήμα που έχετε επιλέξει. Αλλαγές μέσα στην σχολική χρονιά σε άλλο τύπο τμήματος δεν θα γίνονται. Γι αυτό η επιλογή σε πρωινό ή σε ολοήμερο τμήμα πρέπει να είναι κατασταλαγμένη από την αρχή της εγγραφής του παιδιού. Τα παιδιά του πρωινού-κλασικού τμήματος που σχολούν  στις 13.00, δεν δικαιούνται πρωινή προσέλευση στις 7.45 ούτε και τα παιδιά του ολοήμερου δικαιούνται αποχώρηση νωρίτερα από τις 16.00. Τέλος οι γονείς που εγγράφουν τα παιδιά τους στο ολοήμερο θα προσκομίζουν βεβαίωση εργοδότη εργασίας ή κάρτα ανεργίας ή υπεύθυνη δήλωση Ν 105 αν δεν είναι ασφαλισμένοι σε κάποια εργασία.

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

Η Προϊσταμένη του νηπιαγωγείου

Παναγιώτα Μπακαλούδη

Για οποιαδήποτε πληροφορία απευθυνθείτε στο τηλέφωνο του σχολείου (22710 92457, μεταξύ 11:15 – 12:30).

 

Ατομικό δελτίο υγείας μαθητή

ΥΠ.ΔΗΛΩΣΗ-Ν.105-ΓΙΑ-ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ-ΚΑΙ-ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ-1 (3)

ΑΙΤΗΣΗ-ΓΙΑ-ΟΛΟΗΜΕΡΟ

ΑΔΕΙΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ (2)

ΑΙΤΗΣΗ-ΓΟΝΕΑ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ-ΓΙΑ-ΓΟΝΕΙΣ ΦΥΛΛΟ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ-ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΣΥΝΤΟΜΟΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2ου ΝΗΠ.ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ ΠΛΗΡΗΣ 2021-22

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΤΣΑΝΤΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ (2)

Καλή σχολική χρονιά-Οδηγίες σε γονείς

Οδηγίες Χρήσης Εφαρμογής για Κηδεμόνες V2

 

Powered by themekiller.com