2ο Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Βροντάδου

Κατηγορία: Επισκέψεις

Εκκλησιασμός
Εκκλησιασμός

Την Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου του 2015, ημέρα εορτής του Αγίου Δημητρίου, το Νηπιαγωγείο μας θα πραγματοποιήσει τον πρώτο του εκκλησιασμό στην ενορία μας, της Παναγίας Ερειθιανής. Οι γονείς, θα πρέπει να φέρουν τα παιδιά τους το πρωί στην εκκλησία και μετά το πέρας της θείας λειτουργίας, θα επιστρέψουμε στο σχολείο μας και θα συνεχίσουμε το πρόγραμμά μας κανονικά.

»Το σχοινάκι της Μαστίχας»
»Το σχοινάκι της Μαστίχας»

Στις 25 Φεβρουαρίου του 2015, επισκεφτήκαμε το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ομηρούπολης (ΚΠΕ), και παρακολουθήσαμε το πρόγραμμα: «Το σχοινάκι της Μαστίχας». Ευχαριστούμε θερμά όλους τους ανθρώπους του ΚΠΕ για το πολύτιμο βιωματικό εργαστήριο που αφορά στην παρασκευή μαστιχογλυκού, στην περιήγηση των εκθεμάτων της παραγωγής της μαστίχας, την εργασία καθαρισμού ενός σκίνου και στην παράσταση Καραγκιόζη από τον υπεύθυνο του ΚΠΕ, κο Σπυράκη Σταύρο.

Τα δέντρα γύρω μας
Τα δέντρα γύρω μας

Στις 20 Ιανουαρίου του 2015, επισκεφτήκαμε το κτήμα Citrus στον Κάμπο και παρακολουθήσαμε το πρόγραμμα «Τα δέντρα γύρω μας».

Η ημέρα ήταν όμορφη και τα παιδιά ευχαριστήθηκαν πολύ!

 

Α΄Φάση Ομαλής Μετάβασης από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό
Α΄Φάση Ομαλής Μετάβασης από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό

Την Τετάρτη, 12 Μαρτίου του 2014, και έπειτα από τη συνενόηση με την δασκάλα της Α΄τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Παναγίας Ερειθιανής, κα Ευτυχία Αθηναίου, επισκεφτήκαμε το σχολείο στα πλαίσια του προγράμματος: (περισσότερα…)

Κάλαντα «Χελιδονίσματα»!
Κάλαντα «Χελιδονίσματα»!

Την Τετάρτη, στις 12 Μαρτίου του 2014, τα παιδιά του Νηπιαγωγείου , στα πλαίσια του προγράμματος «Μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό» , θα επισκεφτούν την Α΄ τάξη του Δημοτικού για να πουν τα κάλαντα στους φίλους τους, τα γνωστά «Χελιδονίσματα»και θα τους προσφέρουν ένα χελιδόνι που έφτιαξαν τα ίδια.

Επίσκεψη στην Παναγία Ερειθιανή
Επίσκεψη στην Παναγία Ερειθιανή

Στις 21 Φεβρουαρίου, έπειτα από συνεννόηση με τον πατέρα Γεώργιο Πουλιά, ιερέα της Π. Ερειθιανής, επισκεφτήκαμε την εκκλησία για να μιλήσουμε μαζί του και να μας εξηγήσει ό,τι απορίες είχαμε καταγράψει στη λίστα μας ( τις σχετικές με το Τριώδιο) και κρατώντας το εικονογραφημένο μας Τριώδιο-Ημερολόγιο στα χέρια, τον συναντήσαμε μέσα στο ναό.

(περισσότερα…)

Powered by themekiller.com